Jeg elsker livet – NU

NU, fordi jeg arbejder med det jeg er allerbedst til – nemlig min passion og evne til at hjælpe mennesker, til at forstå sig selv og bruge livet og udfordringer positivt.

NU, fordi jeg har skabt Happy Home Happy Life, som for mig er en legeplads med alt det jeg elsker. Alt det som er med til at gøre livet dejligt. Alt det som vi alle har brug for.

NU fordi jeg er ret grundglad og nyder livet.

NU fordi jeg elsker at være kreativ og har længe gået med en drøm om at lave mit eget brand med Room Sprays, som er helt geniale til Feng Shui.

Jeg elsker at inspirere dig til et liv i harmoni og balance. Et liv hvor du mærker essensen af at leve og ikke blot overleve. Et liv hvor du tager styringen og skaber det, som du vil have meget mere af. Et liv hvor din bolig matcher dine ønsker. Et liv som du tager til næste niveau.

Et liv hvor du realiserer alle dine drømme og ikke går på kompromis, og ikke mindst et liv hvor du går efter det, du ønsker, og rent faktisk når det.

Dét liv, kan du opnå. Jeg kan gøre en forskel for dig og hjælpe dig til et liv i balance og med øget overskud, skønne omgivelser og en meningsfuld hverdag.

Kærligst

Jeannette

Kort om mig

  • Feng Shui rådgiver
  • Stressmentor og Stresscoach
  • Essentiel olie specialist
  • Spirituel Mentor
  • Coaching for ledere
  • Kurser indenfor coaching, mindfulness og personlig udvikling
  • Mange års ledererfaring i globale virksomheder indenfor personaleledelse, løn, økonomi og regnskab
  • Uddannet indenfor økonomi, regnskab, administration og mange års erfaring herfra

Og så er jeg gift med Jesper og har 2 skønne døtre, Julie og Cecilie.

Vil du gerne vide meget mere?

Ønsker du løbende af få en masse skønne nyheder, nyttig viden og brugbare råd, så er du meget velkommen til at skrive dig op til mit nyhedsbrev. Jeg glæder mig til at holde dig opdateret inden for Feng Shui, essentielle olier, mentoring, harmoni og balance og nyheder fra Happy Home Happy Life´s eget brand.

Jeannette Trampedach - IMG_1391