Room Spray – Center & Health

149,00DKK229,00DKK

Ryd

Beskrivelse

Room Sprays med mening 

Room Sprays fra Happy Home Happy Life giver energi til dig og din bolig. De dufter fuldstændig fantastisk, samtidig med at de små fine dråber fornyer energien i rummet. Room Sprays fjerner stagneret energi i alle afkroge af rummet og efterlader rummet friskt, forsøder livet med skøn duft og støtter dig i de forandringer, du ønsker.

 

Brug Happy Home Happy Life´s unikke Room Sprays til at manifestere dine inderste ønsker. Formålet er at booste de enkelte Feng Shui baguaområder og gøre livet lettere og mere fuldkomment for dig.

 

Room Sprays arbejder i det ydre og får dig til at stråle i dit indre. Hver enkelt Room Spray er bæredygtig og håndlavet med de fineste og reneste olier. Der findes én Room Spray til hvert baguaområde, til hvert livsområde. Helt enkelt!

 

  • Spray løs i det baguaområde som passer til din Room Spray og visualiser dine ønsker

 

  • Spray gerne på dit sengetøj og sov med duften

 

  • Spray lidt i hænderne og tag begge hænder op foran ansigtet og duft

 

Til hver Room Spray medfølger et A5-lamineret Feng Shui Baguakort samt en bruger- og visualiseringsguide, så du straks kan komme i gang med at bruge dine nye Room Sprays.

Baguakortet er et uvurderligt værktøj i Feng Shui. Med baguakortet kan du arbejde meget specifikt og målrettet. Hvert område repræsenterer et livsområde – et tema – som man kan gå ind og arbejde med og her hjælper Room Sprays dig på vej.

 

Baguaområdet ‘Center & Health’

Centerområdet er det område, som alle de andre områder drejer omkring. Det vil sige, at det er forbundet med alle de andre områder og har derfor indflydelse på dem. Hvis dit center er ude af balance, vil det afspejle sig i hele din bolig. Du vil opleve, at det kan være svært at skabe balance og få dit hjem til at fungere. Centeret repræsenterer vores eget center. Det sted, hvor vi står fast i os selv og der, hvor vi ved, hvem vi er. Når vi er centrerede, har vi mulighed for at være nærværende og mærke vores behov.

 

Duftblandingen ‘Center & Health’

Duftblandingen indeholder bl.a. røgelse, myrra og eucalyptus. Alle olier, som støtter baguaområdet og dig selv til at højne din essen. Olieblandingen er helt unik og har en transformerende effekt på både dine følelser og din evne til grounde og finde dig selv.

Yderligere information

Vægt N/A
Milliliter

100 ml., 50 ml.