Tilbud

Room Spray – Christmas & New Year 2021, sæt a 2 stk.

199,00DKK299,00DKK

Room Spay med julemagi

Brug Happy Home Happy Life´s unikke Room Spray “Christmas” til at manifestere dine inderste ønsker om en fantastisk jul. Denne Room Spray giver dit hjem gode vibrationer så julen føles endnu bedre.

 

Room Spay med nytårsmagi

Brug Happy Home Happy Life´s unikke Room Spray “New Year 2021” til at manifestere dine inderste ønsker om et fantastisk nyt år. Denne Room Spray giver dit hjem og dig glæde, så du bliver klar til at tage imod det nye år.

 

Ryd

Beskrivelse

Room Spray med julemagi

Room Sprays fra Happy Home Happy Life giver energi til dig og din bolig. De dufter fuldstændig fantastisk, samtidig med at de små fine dråber fornyer energien i rummet. Room Sprays fjerner stagneret energi i alle afkroge af rummet og efterlader rummet friskt, forsøder livet med skøn duft.

Room Sprays arbejder i det ydre og får dig til at stråle i dit indre. Hver enkelt Room Spray er bæredygtig og håndlavet med de fineste og reneste olier. Der findes én Room Spray til Jul og én Room Spray Nytår. Helt enkelt!

Duftblandingen “Christmas”

Duftblandingen indeholder bl.a. appelsin, kanel, gran – Det er dufte, som giver dig god jule energi og højner din vibration. Olieblandingen er helt unik og har en transformerende effekt på både dine følelser og din evne til nydelse.

Duftblandingen “New Year 2021”

Duftblandingen indeholder bl.a. Bergamot, Ylang Ylang og Grapefrugt – Det er dufte, som giver dig en ny begyndelse og højner din vibration. Olieblandingen er helt unik og har en transformerende effekt på både dine følelser og din evne til at handle på nye måder.

Yderligere information

Vægt N/A
Milliliter

100 ml., 50 ml.