Room Spray – Knowledge & Spirituality

149,00DKK229,00DKK

Ryd

Beskrivelse

Room Sprays med mening 

Room Sprays fra Happy Home Happy Life giver energi til dig og din bolig. De dufter fuldstændig fantastisk, samtidig med at de små fine dråber fornyer energien i rummet. Room Sprays fjerner stagneret energi i alle afkroge af rummet og efterlader rummet friskt, forsøder livet med skøn duft og støtter dig i de forandringer, du ønsker.

 

Brug Happy Home Happy Life´s unikke Room Sprays til at manifestere dine inderste ønsker. Formålet er at booste de enkelte Feng Shui baguaområder og gøre livet lettere og mere fuldkomment for dig.

 

Room Sprays arbejder i det ydre og får dig til at stråle i dit indre. Hver enkelt Room Spray er bæredygtig og håndlavet med de fineste og reneste olier. Der findes én Room Spray til hvert baguaområde, til hvert livsområde. Helt enkelt!

 

  • Spray løs i det baguaområde, som passer til din Room Spray, og visualiser dine ønsker

 

  • Spray gerne på dit sengetøj og sov med duften

 

  • Spray lidt i hænderne og tag begge hænder op foran ansigtet og duft

 

Til hver Room Spray medfølger et A5-lamineret Feng Shui Baguakort samt en bruger- og visualiseringsguide, så du straks kan komme i gang med at bruge dine nye Room Sprays.

Baguakortet er et uvurderligt værktøj i Feng Shui. Med baguakortet kan du arbejde meget specifikt og målrettet. Hvert område repræsenterer et livsområde – et tema – som man kan gå ind og arbejde med og her hjælper Room Sprays dig på vej.

 

Baguaområdet ‘Knowledge & Spirituality’

Området for visdom og selvindsigt stiller skarpt på din evne til at udvikle dig. Det er et meget dybt område, hvor du virkelig har mulighed for at sætte fokus på din personlige udvikling og lære dig selv bedre at kende. Er din visdom i balance og bruger du den rigtigt.

 

Duftblandingen ‘Knowledge & Spirituality’

Duftblandingen indeholder bl.a. citron, gran og rosmarin. Alle olier, som støtter baguaområdet og dig selv til at højne din visdom. Olieblandingen er helt unik og har en transformerende effekt på både dine følelser og indre visdom.

Yderligere information

Vægt N/A
Milliliter

100 ml., 50 ml.