HappyHomeHappyLife

Happy Home Happy Life produkter    

Se vores udvalg af Happy Home Happy Life produkter

Ja tak, jeg vil gerne modtage tips og viden fra

Happy Home Happy Life!

Happy Home Happy Life is made with love to you!

Sådan anvender du Room Sprays

IMG_5606

Room Sprays til Feng Shui baguaområder

De magiske Room Sprays er skabt i hånden og hver enkel Room Spray indeholder en blanding af olier som booster det aktuelle bagua område.

De er lavet med kærlighed og kun med de fineste og reneste olier. Ingen kemi er tilført.

Room Sprays renser og højner energien i boligen og det er så let at bruge dem.

Brug Happy Home Happy Life´s unikke Room Sprays til at manifestere dine inderste ønsker. Formålet er at booste de enkelte Feng Shui baguaområder og gøre livet lettere og mere fuldkomment for dig.

Room Sprays arbejder i det ydre og får dig til at stråle i dit indre. Hver enkelt Room Spray er bæredygtig og håndlavet med de fineste og reneste olier. Der findes én Room Spray til hvert baguaområde, til hvert livsområde – Helt enkelt!

Room Sprays til din bolig og Feng Shui baguaområder

Brug dine Room Sprays overalt i dit hjem

 • Spray løs i det baguaområde som passer til din Room Spray og visualiser dine ønsker 
 • Spray gerne på dit sengetøj og sov med duften 
 • Spray lidt i hænderne og tag begge hænder op foran ansigtet og duft.

Til hver Room Spray medfølger et A5-lamineret Feng Shui Baguakort samt en bruger- og visualiseringsguide, så du straks kan komme i gang med at bruge dine nye Room Sprays.

Baguakortet er et uvurderligt værktøj i Feng Shui. Med baguakortet kan du arbejde meget specifikt og målrettet. Hvert område repræsenterer et livsområde – et tema – som man kan gå ind og arbejde med og her hjælper Room Sprays dig på vej.

Livsområderne:

 • Karriere og livsvej
 • Visdom og selvindsigt
 • Familie og helbred
 • Rigdom og velstand
 • Berømmelse og anerkendelse
 • Kærlighed og parforhold
 • Børn og kreativitet
 • Hjælpsomme mennesker og rejser
 • Center
IMG_5601

Room Sprays 

IMG_6796

Christmas

Room Spay med julemagi

Brug Happy Home Happy Life´s unikke Room Spray “Christmas” til at manifestere dine inderste ønsker om en fantastisk jul. Denne Room Spray giver dit hjem gode vibrationer så julen føles endnu bedre.

Room Sprays arbejder i det ydre og får dig til at stråle i dit indre. Hver enkelt Room Spray er bæredygtig og håndlavet med de fineste og reneste olier. Der findes én Room Spray til Jul og én Room Spray Nytår. Helt enkelt!

Duftblandingen “Christmas”

Duftblandingen indeholder bl.a. appelsin, kanel, gran – Det er dufte, som giver dig god jule energi og højner din vibration. Olieblandingen er helt unik og har en transformerende effekt på både dine følelser og din evne til nydelse.

IMG_6801

New Year 2021

Brug Happy Home Happy Life´s unikke Room Spray “New Year 2021” til at manifestere dine inderste ønsker om et fantastisk nyt år. Denne Room Spray giver dit hjem og dig glæde, så du bliver klar til at tage imod det nye år

Room Sprays arbejder i det ydre og får dig til at stråle i dit indre. Hver enkelt Room Spray er bæredygtig og håndlavet med de fineste og reneste olier. Der findes én Room Spray til Jul og én Room Spray Nytår. Helt enkelt!

Duftblandingen “New Year 2021”

Duftblandingen indeholder bl.a. Bergamot, Ylang Ylang og Grapefrugt – Det er dufte, som giver dig en ny begyndelse og højner din vibration. Olieblandingen er helt unik og har en transformerende effekt på både dine følelser og din evne til at handle på nye måder.

 

IMG_5601

Love

Området kærlighed og parforhold byder på mange spændende aspekter. På overfladen handler det om kærligheden til dig selv og til et andet menneske. Det er det mest feminine område og det er oplagt at du kan arbejde med din kvindelighed, din egen accept samt din evne til at modtage og være her i nuet.

Duftblandingen

Duftblandingen indeholder bl.a. geranium, grapefrugt og neroli. – Alle olier som støtter baguaområdet og dig til at højne din kærlighed til dig selv og andre mennesker. Blandingen af olier er helt unik og har en transformerende effekt på både dine følelser og din evne til at elske og have tillid.

IMG_5599

Family and health

Området for familie og helbred handler om dit fysiske helbred. Der er her du kan støtte dig selv og din sundhed. Hvis området er ude af balance eller på anden måde roder, så kan det påvirke dit helbred. Det er også̊ i dette område, at du kan styrke forbindelsen til din familie. Det kan være at du ønsker en tættere kontakt til familien.

Duftblandingen

Duftblandingen indeholder bl.a. cedertræ, lavendel og petigrain (speciel orange) – Alle olier som støtter baguaområdet og dig til at højne dit helbred og dine familierelationer. Blandingen af olier er helt unik og har en transformerende effekt på både dine følelser og din fysik.

IMG_5596

Career and work

Området handler dybest set om, hvordan mange mennesker arbejder med en ting men længdes efter noget helt andet. Området hjælper dig til at komme tættere på dine drømme, din længsel og få din karriere og livsvej til at smelte sammen. Når det sker vil du opleve, at du nyder at gøre det du gør og at økonomi ikke er afgørende.

Duftblandingen

Duftblandingen indeholder bl.a. ingefær, cypres og lime – Alle olier som støtter baguaområdet og dig til at udfolde dit ypperste potentiale. Blandingen af olier er helt unik og har en transformerende effekt på både dine følelser og din fysik.

IMG_5594

Social life and travel

Området sætter fokus på hjælpen vi modtager fra andre mennesker, når vi har brug for det. Men også̊ den hjælp, som vi kan få af universet. Du kan påvirke dit netværk til at blive en større del af livet og hjælpe dig når det behøves. Hvis du ønsker at rejse eller opholde dig mere i udlandet, kan du også̊ have fokus på dette område i din bolig.

Duftblandingen

Duftblandingen indeholder bl.a. lavendel, magnolie og merian. – Alle olier som støtter baguaområdet og dig til at højne din kreativitet og komme legende igennem livet. Blandingen af olier er helt unik og har en transformerende effekt på både dine følelser og din evne til socialisere dig.

IMG_5590

Fame

Området for berømmelse og anerkendelse handler om anerkendelse for den man er og det man laver – enten privat eller på arbejdet. Området hjælper dig til at skabe et ‘godt omdømme’ /ry om din person i din omgangskreds, eller hvis du gerne vil være kendt for noget du gør/kan/laver.

Duftblandingen

Duftblandingen indeholder bl.a. spearmint, salvie og kamille – Alle olier som støtter baguaområdet og dig til at højne din visdom. Blandingen af olier er helt unik og har en transformerende effekt på både dine følelser og din evne til at sætte dig selv i strålende lys.

IMG_5586

Abundance

Området for rigdom og velstand handler om dit ydre såvel som indre rigdom. Ofte ligger fokus på den ydre rigdom, men den indre rigdom er lige så vigtig. Området giver dig en unik mulighed for at arbejde med din indre rigdom, det sted hvor du oprigtigt føler dig rig, uanset hvad der sker i livet eller hvordan situationen er.

Duftblandingen

Duftblandingen indeholder bl.a. appelsin, citrongræs, bergamotte og cypres. – Alle olier som støtter baguaområdet og dig til at højne din rigdom. Blandingen af olier er helt unik og har en transformerende effekt på både dine følelser og din mangelenergi.

IMG_5592

Knowledge and spirituality

Området visdom og selvindsigt stiller skarpt på din evne til at udvikle dig. Det er et meget dybt område, hvor du virkelig har mulighed for at sætte fokus på din personlige udvikling og lære dig selv bedre at kende. Er din visdom i balance og bruger du den rigtigt.

Duftblandingen

Duftblandingen indeholder bl.a. citron, gran og rosmarin – Alle olier som støtter baguaområdet og dig til at højne din visdom. Blandingen af olier er helt unik og har en transformerende effekt på både dine følelser og indre visdom.

IMG_5588

Children and creativity

Området sætter fokus på børn og din kreativitet. I hverdagen kan området bruges til at styrke forholdet til børn, blive mere kreative og sætte fokus på projekter. Når vi arbejder med vores projekter eller drømme, handler det også̊ om at turde at give slip og tænke stort. Her kommer kreativiteten ind men også̊ den barnlige uskyld.

Duftblandingen

Duftblandingen indeholder bl.a. ylang ylang, mandarin og pebermynte. – Alle olier som støtter baguaområdet og dig til at højne din kreativitet og komme legende igennem livet. Blandingen af olier er helt unik og har en transformerende effekt på både dine følelser og din evne til at lege og være kreativ.

IMG_5583

Center and health

Center området er det område som alle de andre områder drejer omkring. Det vil sige at det er forbundet med alle de andre områder og har derfor indflydelse på dem. Hvis dit center er ude af balance, vil det afspejle sig i hele din bolig. Du vil opleve at det kan være svært at skabe balance og få dit hjem til at fungere. Centeret repræsenterer vores eget center. Det sted hvor vi står fast i os selv og der hvor vi ved hvem vi er. Når vi er centrerede har vi mulighed for at være nærværende og mærke vores behov.

Duftblandingen

Duftblandingen indeholder bl.a. røgelse, myrraeucalyptus. – Alle olier som støtter baguaområdet og dig til at højne din essen. Blandingen af olier er helt unik og har en transformerende effekt på både dine følelser og din evne til grounde og finde dig selv.

Krop og Sjæl 

IMG_5655

Hand Soap 

Hand Soap fra Happy Home Happy Life er lavet med kærlighed til krop, sind og ånd. Håndlavet og helt bæredygtig.

Den er silkeblød, lækker at vaske hænder med og dufter selvfølgelig helt ubeskriveligt skønt. Body Wash er rig på næring og olier og efterladen huden helt blød efter håndvask.

Duftblandingen 

Duftblandingen indeholder bl.a. citrus, grape, lavendel og bergamotte, skønne olier som giver næring og støtte til kroppen.

IMG_5657

Hand Lotion 

Hand lotion fra Happy Home Happy Life er lavet med kærlighed til krop, sind og ånd. Håndlavet og helt bæredygtig.

Den er silkeblød, lækker at smøre på hænderne og dufter selvfølgelig helt ubeskriveligt skønt. Hand lotion er rig på næring og olier og efterladen huden helt blød.

Duftblandingen 

Duftblandingen indeholder bl.a. citrus, grape, lavendel og bergamotte, skønne olier som giver næring og støtte til kroppen.

IMG_5650

Body Wash

Body Wash fra Happy Home Happy Life er lavet med kærlighed til krop, sind og ånd. Håndlavet og helt bæredygtig.

Den er silkeblød, lækker at smøre på kroppen og dufter selvfølgelig helt ubeskriveligt skønt. Body Wash er rig på næring og olier og efterladen huden helt blød efter en dejligt bad.

Duftblandingen 

Duftblandingen indeholder bl.a. citrus, grape, lavendel og bergamotte, skønne olier som giver næring og støtte til kroppen.

IMG_5652

Body Lotion 

Body lotion fra Happy Home Happy Life er lavet med kærlighed til krop, sind og ånd. Håndlavet og helt bæredygtig.

Den er silkeblød, lækker at smøre på kroppen og dufter selvfølgelig helt ubeskriveligt skønt. Body lotion er rig på næring og olier og efterladen huden helt blød.

Duftblandingen 

Duftblandingen indeholder bl.a. citrus, grape, lavendel og bergamotte, skønne olier som giver næring og støtte til kroppen.

Ja tak, jeg vil gerne modtage tips og viden fra

Happy Home Happy Life