Room Spray – Children & Creativity

149,00DKK229,00DKK

Ryd

Beskrivelse

Room Sprays med mening

Room Sprays fra Happy Home Happy Life giver energi til dig og din bolig. De dufter fuldstændig fantastisk, samtidig med at de små fine dråber fornyer energien i rummet. Room Sprays fjerner stagneret energi i alle afkroge af rummet og efterlader rummet friskt, forsøder livet med skøn duft og støtter dig i de forandringer, du ønsker.

 

Brug Happy Home Happy Life´s unikke Room Sprays til at manifestere dine inderste ønsker. Formålet er at booste de enkelte Feng Shui baguaområder og gøre livet lettere og mere fuldkomment for dig.

 

Room Sprays arbejder i det ydre og får dig til at stråle i dit indre. Hver enkelt Room Spray er bæredygtig og håndlavet med de fineste og reneste olier. Der findes én Room Spray til hvert baguaområde, til hvert livsområde. Helt enkelt!

 

  • Spray løs i det baguaområde som passer til din Room Spray og visualiser dine ønsker

 

  • Spray gerne på dit sengetøj og sov med duften

 

  • Spray lidt i hænderne og tag begge hænder op foran ansigtet og duft.

 

Til hver Room Spray medfølger et A5-lamineret Feng Shui Baguakort samt en bruger- og visualiseringsguide, så du straks kan komme i gang med at bruge dine nye Room Sprays.

Baguakortet er et uvurderligt værktøj i Feng Shui. Med baguakortet kan du arbejde meget specifikt og målrettet. Hvert område repræsenterer et livsområde – et tema – som man kan gå ind og arbejde med og her hjælper Room Sprays dig på vej.

 

Baguaområdet ‘Children & Creativity’

Området sætter fokus på børn og din kreativitet. I hverdagen kan området bruges til at styrke forholdet til børn, blive mere kreative og sætte fokus på projekter. Når vi arbejder med vores projekter eller drømme, handler det også̊ om at turde at give slip og tænke stort. Her kommer kreativiteten ind men også̊ den barnlige uskyld.

 

Duftblandingen ‘Children & Creativity’

Duftblandingen indeholder bl.a. ylang ylang, mandarin og pebermynte. – Det er olier som støtter baguaområdet og dig til at højne din kreativitet og komme legende igennem livet. Blandingen af olier er helt unik og har en transformerende effekt på både dine følelser og din evne til at lege og være kreativ.

Yderligere information

Vægt N/A
Milliliter

100 ml., 50 ml.